Prijava in podrobne informacije        
 

Barve čiste narave

Naravna kozmetika SANTE predstavlja popolnoma novo, edinstveno kolekcijo dekorativne kozmetike: izredno lepe barve na naravni osnovi. Visoko kakovostne recepture iz rastlinskih oljinih izvlečkov nežno negujejo in so hkrati optimalna rešitev tudi za zelo občutljivo kožo. Lep naraven make up,ki negovalno učinkuje na kožo.

Doživite vso lepoto narave v mladostni, sveži, modni, enkratni barvni paleti za vse tipe. Odkrijte"barve čiste narave" naravnekozmetike SANTE.


Nežna naravna kozmetika za občutljivo kožo

Naravna kozmetika SANTE ustreza najvišjim zahtevam sodobne, naravne in koži prijazne kozmetike.

Lepota čiste narave
Naravna kozmetika SANTE je prilagojena potrebam občutljive kože, ki je podvržena alergijam.

Najvišja kakovost, neoporečnost in združljivost tudi z občutljivo kožo, so v središču pozornosti. Naravna kozmetika SANTE vsebuje poleg naravnih mineralnih in organskih barvil tudi koži prijazna rastlinska olja in voske. Dragoceni rastlinski izvlečki iz kontrolirane ekološke pridelave negovalno učinkujejo na kožo.

Sestavin z znanimi alergenimi potenciali se praviloma pri naravni kozmetiki SANTE ne uporablja.

Vsi izdelki so bili dermatološko testirani izključno na prostovoljcih in potrjujejo dobro združljivost tudi z občutljivo in k alergijam nagnjeno kožo.

Preizkušena kakovost "Made in Germany "
Nova linija naravne dekorativne kozmetike SANTE je v celoti razvita in proizvedena v Nemčiji, od skrbne izbire surovin preko proizvodnega procesa v skladu z najstrožjimi merili kakovosti vključno do vseh obsežnih testiranj, šele nato izdelki pridejo na prodajne police.

Kontrolirana naravna kozmetika
Celotna linija ličil naravne kozmetike SANTE izpolnjuje stroga merila kontrolirane naravne kozmetike po merilih BDIH certifikata.
 

Do lepote s čisto energijo rastlin

Vsi certificirani proizvodi naravne dekorativne kozmetike SANTE ne vsebujejo sintetičnih barvil, dišav in konzervansov, pa tudi ne mineralnih olj in silikonov.

Čista rastlinska olja, v glavnem iz kontrolirane ekološke pridelave, zagotavljajo poseben negovalni učinek. Najpomembnejše sestavine koži prijaznih receptur so dragoceni rastlinski izvlečki lastne proizvodnje.

Dragoceni izvleček iz cvetnih lističev ekološko pridelane kamilice kožo pomirja.

Izvleček iz semen ekoloških granatnih jabolk vsebuje beta karoten in esencialne maščobne kisline, ki so znane po svojem zaščitnem delovanju na kožo.

Ekološko jojoba olje naredi kožo svilnato in gladko.

Maskare in tekoča črtala (diplinerji) razvajajo kožo s pomirjujočim izvlečkom smetlike.

 

 


 

Sante -  naravna kozmetika

CERTIFIKATI za naravno kozmetiko 

Obiščite
BIO spletno trgovino


Kontakt:
Živa Center d.o.o.
Tomačevo 27
1000 LJubljana
T: 01 4364671
M: 051 454355
spletna stran: Živa Center

Pišite nam

 
 
2018 Sante Copyright      developed by e.orbit 2012

Sante

sante naravna kozmetika

Sante

sante naravna kozmetika