Linija Homme        
 


SANTE Homme
Z vonjem po lesnatih začimbah

Že v osnovi, čisto moška kolekcija. SANTE Homme neguje in ščiti moško kožo s pomočjo rastlinskega izvlečka pravega belega čaja in ekološke aloje vere. Sveže nianse vonjav po lesnih začimbah in rahel vonj po citrusih dajejo svež moški vonj.
Veganski in brez glutena.SANTE Homme pena za britje

Posebno nežna pena pomirja in neguje kožo med britjem s plemenitimi rastlinskimi sestavinami. Zadostuje za 20 - 30 uporab. "Navdušujoče prijazna"

Velikost: 150 ml
SANTE Homme aftershave

Blaži rdečico in vzdraženost kože na naravno nežen način. Po britju poživi in osveži kožo s pomočjo pravega belega čaja in ekološke aloje vere.

Velikost: 100 ml


SANTE Homme fluid 2 v 1

Po britju koži vrača vlažnost in jo neguje: blagi fluid se hitro vpije, ne da bi kožo namastil in preprečuje prezgodnje staranje. Zagotavlja dolgotrajen gladek in negovan občutek kože.

Velikost: 50 ml

SANTE Homme gel za prhanje za telo in lase

Vsakodnevno tuširanje predstavlja pravo doživetje za kožo in lase. Blage čistilne substance na rastlinski osnovi čistijo kožo, ne da bi jo izsušile. Visoko kakovostni naravni izvlečki dajejo koži novo energijo.

Velikost: 200 ml

SANTE Homme dezodorantni sprej

Blaga receptura plemenitega pravega belega čaja, nepozebnika, ognjiča, ekološke aloje vere in naravnih eteričnih olj zanesljivo in dolgotrajno dezodorira kožo, ne da bi jo vzdražila.

Velikost: 100 ml

Sante -  naravna kozmetika

CERTIFIKATI za naravno kozmetiko 

Obiščite
BIO spletno trgovino


Kontakt:
Živa Center d.o.o.
Tomačevo 27
1000 LJubljana
T: 01 4364671
M: 051 454355
spletna stran: Živa Center

Pišite nam

 
 
2018 Sante Copyright      developed by e.orbit 2012

Sante

sante naravna kozmetika

Sante

sante naravna kozmetika