Linija Homme II        
 

SANTE Homme II
S svežim vonjem po zeliščih

Prava stvar  za moške: SANTE Homme II neguje in revitalizira kožo s pomočjo plemenitega izvlečka ekoloških akai jagod, ekološke aloje vere in ekološke kave. Sveže nianse vonjav po zeliščih in rahel vonj po citrusih dajejo svež moški vonj.
Veganski in brez glutena.


SANTE Homme pena za britje II

Posebno nežna pena pomirja in neguje kožo med britjem s plemenitimi rastlinskimi sestavinami. Zadostuje za 20 - 30 uporab. "Navdušujoče prijazna".

Velikost: 150 ml

SANTE Homme II aftershave

Po britju poživi in osveži kožo s pomočjo ekološkega kofeina in eko akai jagod. Vzdraženo kožo pomiri in zmehča. Sveže nianse vonjav po zeliščih, kombinirane z rahlim vonjem po citrusih, nudijo nepozabno doživetje vonjav.

Velikost: 100 ml

SANTE Homme II fluid 2 v 1

Blagi fluid po britju koži vrača vlažnost in jo neguje. Preprečuje prezgodnje staranje kože, se hitro vpija in zagotavlja dolgotrajen gladek in negovan občutek kože.

Velikost: 50 mlSANTE Homme II gel za prhanje za telo in las

Vsakodnevno tuširanje predstavlja pravo doživetje za kožo in lase. Blage čistilne substance na rastlinski osnovi čistijo kožo, ne da bi jo izsušile. Visoko kakovostni naravni izvlečki dajejo koži novo energijo.

Velikost: 200 ml
SANTE Homme II dezodorantni sprej

Blaga formulacija plemenitega izvlečka ekološke aloje vere in naravnih eteričnih olj dezodorira kožo, ne da bi jo vzdražila. Za zanesljivo, dolgotrajno svežino.

Velikost: 100 ml

Sante -  naravna kozmetika

CERTIFIKATI za naravno kozmetiko 

Obiščite
BIO spletno trgovino


Kontakt:
Živa Center d.o.o.
Tomačevo 27
1000 LJubljana
T: 01 4364671
M: 051 454355
spletna stran: Živa Center

Pišite nam

 
 
2018 Sante Copyright      developed by e.orbit 2012

Sante

sante naravna kozmetika

Sante

sante naravna kozmetika