Mešana koža        
 


SANTE obrazne nega EKO ACAI JAGODE
Naravno uravnoteženje za mešano kožo

Suha in sijoča koža? SANTE obrazna nega ekološki acai uravnoteži maščobe in vlažnost kože. V deževnem amazonskem gozdu rastoči ekološki acai je eden izmed prehransko najbogatejših sadežev na svetu in ima veliko več aktivnih antioksidantov kot rdeče vinsko grozdje.

- ekološki acai
- matirajoča, ne obremenjujoča
- poživljajoč zelen vonj
- veganska in brez glutenaSANTE 24 h krema za ravnovesje EKO ACAI

Žametno mehka dnevna in nočna nega za uravnoteženje kože. Rastlinski kompleks sestavin za nego mešane kože vsebuje dragocene naravne sestavine, kot so ekološko acaino in kamelijino olje, izvleček grozdnate svetilke in vrbovega lubja. Za nežno regulacijo maščob vlažnosti kože ter celostno uravnoteženje polti!

Velikost: 30 ml


SANTE fluid za ravnovesje EKO ACAI

Ultralahka dnevna krema za uravnoteženje kože! Rastlinski kompleks sestavin za mešano kožo vsebuje plemenit ekološki acai, izvleček grozdnate svetilke in vrbovega lubja ter ekološko mandljevo olje. Blaga tekočina nežno uravnava ravnovesje maščobe in vlažnosti kože. Za blago matiran in uravnotežen videz kože.

Velikost: 30 ml


SANTE gel proti mozoljem EKO ŠISANDRA

Zdravilna moč rastlin je osredotočena na kožne nečistoče. Blagodejen, hladilni gel s kombinacijo popolnoma naravnih sestavin nežno in uspešno učinkuje na nečistoče. Ekološka izvlečeka šisandre in nepozebnika delujeta blagodejno. Kombinacija izvlečeka vrbovega lubja, ekološkega žajblja in izvlečeka ekološke grozdnate svetilke pa temeljito in nežno odstranjuje mozolje, ki jih povzročajo bakterije. Za čist, izboljšan videz kože.

Velikost: 15 ml

Sante -  naravna kozmetika

CERTIFIKATI za naravno kozmetiko 

Obiščite
BIO spletno trgovino


Kontakt:
Živa Center d.o.o.
Tomačevo 27
1000 LJubljana
T: 01 4364671
M: 051 454355
spletna stran: Živa Center

Pišite nam

 
 
2018 Sante Copyright      developed by e.orbit 2012

Sante

sante naravna kozmetika

Sante

sante naravna kozmetika