Vsi tipi kože        
 


SANTE obrazna nega
Specialni izdelki za vse tipe kož

SANTE čistilni in specialni izdelki dopolnjujejo negovanje suhe, občutljive ali mešane kože do popolnosti - enostavna za uporabo, ciljno usmerjena in s trajnim učinkovanjem.

- naravne sestavine ekološke šisandre, ekoloških goji jagod in ekoloških acai jagod
- nežen vonj
- veganska in brez glutena


SANTE čistilna pena EKO ŠISANDRA

Nežna pena iz izbranih tensidov rastlinskega izvora nežno in temeljito odstranijo s kože ličila in ostanke nečistoč. Plemeniti izvleček ekološke šisandre, ekološke aloje vera in ekološkega nepozebnika izboljšuje prožnost kože in krepi naravno ravnovesje hidro lipidov.

Velikost: 70 ml
SANTE obrazni tonik EKO ŠISANDRA

Tonik očisti in osveži nežno tudi zelo občutljivo kožo. Plemeniti izvleček ekološke šisandre, grozdnate svetilke in ekološkega nepozebnika celovito izboljšajo kožno sliko spoživljajočo svežino in jo optimalno pripravijo za nadaljnjo nego.

Velikost: 150 ml
SANTE vlažilni čistilni robčki EKO GOJI

Vlažilni robčki iz koži prijaznega ekološkega bombaža so impregnirani z blagim čistilom brez alkohola. Čistijo in osvežijo kožo in so še posebej primerni za odstranjevanje make up-a oči. Negovalne lastnosti ekološke aloje vera, rastlinskega glicerina in ekološkega nepozebnika varujejo vašo kožo pred izsušitvijo in zagotavljajo osvežujoč, svilnat občutek kože.SANTE blag piling EKO ACAI

Nežno, toda v pore globoko, očisti kožo vseh nečistoč, ostankov odmrle kože in presežkov kožne maščobe s pomočjo zrnc pilinga iz fino zmletih ekoloških grozdnih pešk. Zaščitni preparati, kot so ekološki acai in ekološka aloja vera v kombinaciji z ekološkim karitejevim maslom, ekološkim kakavovim maslom in ekološkim jojoba oljem spodbujajo naravno maščobno obnovo kože.SANTE antistresna maska EKO ŠISANDRA

Uravnoteži in neguje tudi zelo občutljivo in zahtevno kožo z uravnoteženo kombinacijo plemenitih rastlinskih olj, sestavin, ki vežejo vlago in izvlečkov pomirjujočih izvlečekov  kot so ekološka aloja vera in šisandra. Kombinacija dragocenega ekološkega jojoba olja in ekološkega karitejevega masla dodatno intenzivno neguje kožo. Za čudovito čisto in sproščeno kožo.

Sante -  naravna kozmetika

CERTIFIKATI za naravno kozmetiko 

Obiščite
BIO spletno trgovino


Kontakt:
Živa Center d.o.o.
Tomačevo 27
1000 LJubljana
T: 01 4364671
M: 051 454355
spletna stran: Živa Center

Pišite nam

 
 
2018 Sante Copyright      developed by e.orbit 2012

Sante

sante naravna kozmetika

Sante

sante naravna kozmetika