Naravna kozmetika        
 

Naravna kozmetika SANTE - narava v svoji najboljši luči


Izkusite resnično naravno osebno nego. Izkusite naravno – holistični koncept lepote naravne kozmetike SANTE.
Izdelki naravne kozmetike SANTE zadovoljujejo najvišja merila moderne, naravne in koži prijazne nege. Vrhunsko kozmetično znanje združuje aktivne in hranljive učinkovine v dolgotrajno zaščitno nego in vam ponuja doživetje naravnega čisto vsak dan.
 

Zaupajte naravi

Naravna kozmetika SANTE predstavlja edinstven pristop k osebni negi s skrbno izbranimi naravno aktivnimi rastlinskimi sestavinami, kot so olja in rastlinski izvlečki iz organske pridelave ali divjih rastišč. Holistični pristop nege kože, las in nohtov SANTE v vseh linijah združuje čiste rastlinske učinkovine, dermatološki nadzor učinkovitosti in prijaznosti do kože ter uravnotežene in dopolnjujoče se izdelke. 
Izdelki SANTE so posebej primerni za občutljivo in k alergijam nagnjeno kožo, saj se v vseh izdelkih izogibamo sestavinam, ki rade sprožajo alergije. Še več, surovine morajo zadostiti visokim standardom čistosti in prijaznosti do kože. Učinkovitost in prijaznost do kože redno preverjajo dermatološke klinike na plačanih prostovoljcih.
 
Razvoj in proizvodnjo izdelkov SANTE vodi odgovorna raba naravnih in humanih virov. Proizvodnjo urejajo strogi kriteriji kakovosti, ki nadzorujejo celoten postopek od izbire surovin, nežnih proizvodnih procesov, ki ohranjajo dobrobit surovin, do okolju prijazne ovojnine.
 
Želimo si, da naša dejanja in naši izdelki izrazijo naše spoštovanje do narave in našo podporo zaščiti živali in ohranjanju narave.

Obiščite domačo stran znamke SANTE na www.sante.de.
 

Certifikat za naravno kozmetiko

Poleg številnih dobrih ocen, ki so jih izdelki SANTE dobili pri reviji Oko test, nemški potrošniški reviji, ki ocenjuje naravne izdelke, vsi izdelki ustrezajo pogojem za pridobitev certifikata za naravno kozmetiko BDIH. Znak BDIH je odtisnjen na ovojnini. 
Več o certifikatu za naravno kozmetiko BDIH na www.kontrollierte-naturkosmetik.de.


Sante -  naravna kozmetika

CERTIFIKATI za naravno kozmetiko 

Obiščite
BIO spletno trgovino


Kontakt:
Živa Center d.o.o.
Tomačevo 27
1000 LJubljana
T: 01 4364671
M: 051 454355
spletna stran: Živa Center

Pišite nam

 
 
2018 Sante Copyright      developed by e.orbit 2012

Sante

sante naravna kozmetika

Sante

sante naravna kozmetika